El bloc d'en Joan Herrera

Començo el bloc presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 43 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona. Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. I després al Joan d'Austria, a la Verneda...

Qui sóc

Començo el blog presentant-me: Sóc el Joan Herrera. Tinc 44 anys i visc al Poblenou, antic barri industrial de Barcelona.

Vaig estudiar a l’escola Ton i Guida del barri de Roquetes. Me’n recordo d’haver organitzat una queixa pel menjar del menjador. Després vaig anar a l’institut Joan d’Àustria de la Verneda, on vaig conèixer els amics més propers. Anys després, quan feia Dret a la UB, em vaig apropar amb la colla d’amics al local d’Iniciativa de Sant Martí, perquè creia –i continuo creient– que la realitat també es pot transformar des de la política per aconseguir una societat més justa i solidària.

L’any 2004 vaig ser el candidat que encapçalava la llista d’ICV al Congrés. I a les eleccions del 2008 vaig tornar a repetir. Per a mi, com per la resta de militants d’ICV, la participació és la manera d’entendre la política. Per això et convido a participar en aquest blog aportant comentaris i suggeriments a les reflexions polítiques que hi aniré penjant.

Em proposo escriure de forma regular sobre l’actualitat política i social de Catalunya i l’Estat espanyol, Europa i la resta del món. De tant en tant, també hi penjaré comentaris sobre les lectures que vaig fent, les pel·lícules que veig al cine, les rutes per fer excursions a peu o amb bici que em sorprenen... algunes coses de la vida quotidiana fora de l’hemicicle i les reunions. Tot i que sóc un pèl tímid, m’agrada compartir el que faig, per això aprofitaré el blog perquè em coneguis i espero poder coneixe’t a través dels teus comentaris.
    Blogger Comment
    Facebook Comment